Müüa
Suurte võimalustega korter Ahulas!
Vahtrapuu, Pärnu — Rakvere — Sõmeru, Ahula, Ahula küla, Järva vald, Järva maakond, 73401, Eesti
  • 15 500 €

Ülevaade

  • Korter
  • Objekti tüüp
  • 3
  • Tuba
  • 2
  • Magamistuba
  • 77,2
  • 1982
  • Ehitusaasta

Kirjeldus

PANE TÄHELE! SIIN ON VÕIMALUS OSTA JUURDE KA SAMA KORTERI ALL ASUV KORTER NING LUUA OMALAADNE LAHENDUS LIITES 2 KORRUSE, 1 KORRUSE JA KELDRIKORRUSE!

KORTER
Müügis olev korter asub 2-korruselise maja teisel korrusel. Korter on avara, maja läbiva planeeringuga. Vaade akendest avaneb nii maja esisele, kui maja tagusele küljele, mõnusalt suur rõdu jääb maja tagumisele küljele.
Praeguse planeeringu järgselt kuuluvad korteri koosseisu esik, millest pääseb paremat kätt jäävatesse wc-sse ja vannituppa ning vasakule jääb eraldiseisev magamistuba. Edasi liikudes jääb paremat kätt köök ning otse suunal elutuba ning teine magamistuba. Elutuba on läbikäidav ning sealt pääseb ka rõdule.
Korter on täielikku renoveerimist vajav! Korteris puudub hetkel ka küttesüsteem, võimalus luua keskkütte baasil toimiv kütmise süteem, viies katla otse korteri all asuvasse keldrisse.
Keldriruum väga väga suur, keldriruum tühi ja kasutusvalmis!

IDEELINE LAHENDUS KORTERI RENOVEERIMISEL:
Antud korteri all asuv korter on samuti müügis. Need kaks korterit on kunagi soetatud koos ning mõttega siduda majaotsa mõlema korruse korterid ja nende alune keldriruum. Kahe korteri omamisel tekiks võimalus ehitada välja kahekorruseline majosa plokk, milles figureerib kaks korterit, 77,2m2 ja 77,7m2 ning täiskelder, kuhu saab edukalt sisse seada kortereid teenindavad tehnoruumid.

KOMMUNIKATSIOONID
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Tavapärased kommunaalarved on jäänud kuni 60 euro ulatusse. Järgnevaks 1,5 aastaks on tavapärane kommunaalkulu kõrgem katuse renoveerimise tasu tõttu ning igakuiselt tuleb arvestada 130 euro suuruse maksega.
Elektri- ja vee tasu, vastavalt tarbimisele.

HOONE
Korterelamul on toimiv ühistu. Hoonel on hiljuti vahetatud/kaasajastatud üldised tehnosüsteemid, elekter, vesi, kanalisatsioon, vahetatud on katus ning koridoride ja keldri uksed ja aknad. Pööning on soojustatud. Korterelamul puudub ühtne küttesüsteem ja praegu kütab iga korter ruume omale sobival viisil. Trepikodadesse sissepääsu ees asub ka parkimisala. Parkimine on tasuta ning parkimiskohad välja kujunenud aja jooksul. Majaümbruses on piisavalt parkimisruumi ka külaliste autodele.
Maja on vaikses piirkonnas, ümbritsetud roheluse ning kõrghaljastusega, tagades teatud mõttes nii privaatsuse kui loodusläheduse. Maja lähedal ei ole intensiivse liiklusega teid, asulasisene tee on vaikne, maantemüra summutavad maja ees asuvad garaazid. Maja läheduses lastele mänguväljak.

ASUKOHT
Ahula (Hundiküla) on väike küla Järva vallas, mille lähimateks keskusteks on 4 km kaugusel asuv Aravete ja Järva-Madise. Selles ligi 300 püsielankuga külas asub nii lasteaed, kui hooldekodu, kohalikke teenindab väikekauplus, spordisaal, väike tänavaspordi park. Küla serval on nii autoteenindus ja ülevaatuspunkt, kui ka veidi eemal Aravete kardirada (2km Ahulast). Ligikaudu 400 m kaugusel on väike järv, kus suvel ujumas käiakse. Küla läbib mitmeid asulaid ühendav 12 km pikkune aastaringselt hooldatud ja valgustatud kergliiklustee, mis külgneb ka Aravete tervisespordirajaga. Rohkete vabas õhus ajaveetmise võimalustega Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus asub 20 km kaugusel!
Kõik eluks vajalik naabruses olemas, koolid raamatukogud, perearstid ja kaubandus!
Tallinnasse ligikaudu 80 km, Paidesse 30 km, Tapa jääb 24 km ja Rakvere 53 km kaugusele. Ühistransport toimib hästi, bussi peatus ca 300 m kaugusel.

Kõik küsimusd ja ettepanekud on siin oodatud, ole julge ja tule vaatama!

  • Maakond Järvamaa

Sarnased objektid

Compare listings

Compare
Monika Ristikivi
  • Monika Ristikivi